Firma Handlowa Lena
ul. Kościuszki 86
06-100 Pułtusk
Tel. +48 236 925 472
E-mail: biuro@lena-e.pl
Powiększ wizytówkę
ADHOC1 - lifestyleBOSKA1 - lifestyleAdHoc - nowości(1)CU3Moha
Wałek do ciasta z pierścieniami (41 cm) czerwony
wałek do ciasta z pierścieniami (41 cm) czerwony
wałek do ciasta z pierścieniami (41 cm) czerwonywałek do ciasta z pierścieniami (41 cm) czerwonywałek do ciasta z pierścieniami (41 cm) czerwonywałek do ciasta z pierścieniami (41 cm) czerwonywałek do ciasta z pierścieniami (41 cm) czerwonywałek do ciasta z pierścieniami (41 cm) czerwonywałek do ciasta z pierścieniami (41 cm) czerwonywałek do ciasta z pierścieniami (41 cm) czerwonywałek do ciasta z pierścieniami (41 cm) czerwonywałek do ciasta z pierścieniami (41 cm) czerwony
Opis produktu:
Producent: Mastrad
Numer artykułu: MA-F11870
Numer EAN: 3485990118701
Silikonowy wałek do ciasta o długości 41 cm, z pierścieniami.

Wałek ma specjalne, wymienne pierścienie. Dzięki nim można rozwałkować ciasto na odpowiednią grubość. W zestawie są 4 pary pierścieni, o różnych grubościach, oznaczonych cyframi:
- 2 mm (np. do ciasta na pierogi)
- 4 mm (np. do ciasteczek)
- 6 mm (np. do ciasta na tarty)
- 8 mm (np. spód do pizzy)

Wałek jest wykonany ze stali nierdzewnej, co nadaje mu odpowiedni ciężar. W całości został pokryty silikonem, co z kolei sprawia, że nie przykleja się do ciasta i wymaga tylko niewielkiej ilości mąki do podsypania.

Można myć w zmywarce.
Przybliżone wymiary wałka: długość 41 cm, średnica wałka 4,5 cm

Przybliżone wymiary brutto: wysokość 46,5 cm, długość 6,5 cm, szerokość 6,5cm
Przybliżona waga brutto: 0,663kg
Opakowanie: tekturowy karton zawieszka












Polecane produkty
Młynek do pieprzu lub soli ACACIA duży z drewna akacjowego
Łyżki do serwowania w kolorze pomarańczowym z kolekcji Ecoliving.
Promocja
Przewiewna torba do przechowywania czosnku, która chroni przed światłem.
Promocja
Zgodnie z nazwą L’Essentiel jest prostym, niedrogim i wydajnym korkociągiem.
Promocja
Jest to narzędzie przeznaczone do flambirowania, karmelizowania, szklenia, rozpuszczania, za pomocą którego uzyskamy także aromat pieczenia.